Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Erikasson ylivoimainen ja tammat tasaisia kunkkariranking II:ssa

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Erikasson ylivoimainen ja tammat tasaisia kunkkariranking II:ssa

» Kirjoitettu: 12.05.2010

Ravikevään toinen Kuninkuusranking on valmistunut. Ravikuninkaan- ja kuningattaren tittelistä Oulussa 24.−25.7. kilpailevat hevoset on laitettu saavutustensa perusteella jälleen paremmuusjärjestykseen Suomen Hippoksessa. 

Rankingissa huomioidaan koko uran voittosumma, ennätys ja aika sekä kuluvan vuoden saavutukset. 10.5. kerättyjen tietojen perusteella alkuvuoden voittamattomana jyrännyt Erikasson (kuvassa) on edelleen oriiden ykkönen suurella ylivoimalla myös numeroin ilmaistuna.

Hallitseva kuningas Patrikin Muisto on noussut kakkoseksi ja suuntaa seuraavaksi Oslo GP:n kylmäverilähtöön sekä Elitkampeniin. Tähtisprintterissä ennätyksensä 21,5a juossut ja viime lauantaina kuninkuusraviareenan Äimäraution valloittanut Kilun Peedro johtaa orikaartin uusia tulokkaita. Hurjassa nousukiidossa oleva Lars sekä tällä kaudella voittamaton Tuokkolan Touho mahtuvat myös rankinglistalle.

Kaksinkertainen ravikuningatar B. Helmiina on saanut tammojen puolella suuren pykälän silmään ja noussut rankingissa jo toiseksi viime kesän hallitsijattaren I.P. Vipotiinan jälkeen kakkoseksi. Vuoden 2008 ravikuningatar Velin Vinke on kolmantena ja Oktaavia porhaltaa kovaa kyytiä kohti kärkeä.

Kuningatarkandidaattien listalta löytyviä Sirun Valpuriinaa ja Säihkysäärtä ei ole kantakirjattu, joten niitä odottaa tammanäyttely ennen kuin osallistumisoikeus kuningatarkilpailuun aukeaa.

Oriit

104 Erikasson
76 Patrikin Muisto
63 Frans
58 Kilun Peedro
50 Visul
43 Kokeva
40 Rillaus
24 I.P. Viikari
24 Lars
15 Hullumies
15 Turon Loisto
12 Tuokkolan Touho
9 Veeran Turo
4 Calimero
1 Köppinen

Tammat

88 I.P. Vipotiina
70 B. Helmiina
59 Velin Vinke
54 B. Turolii
50 Marimin
36 Jussin Vappu
33 Vokukka
28 Oktaavia
26 Karkkipäivä
22 Muksanteli
19 Maijuli
14 Toffi
(14 Sirun Valpuriina )
13 Helka-Liina
10 Sennin Suvi
(6 Säihkysääri )
3 Maiskaus       Ajankohtaista
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.