Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Hyvältä näyttää niinku kuuluukin!

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Hyvältä näyttää niinku kuuluukin!

» Kirjoitettu: 16.05.2010 » Ilkka Nisula

Mitä muijat, mikä boogie? Hyvältä näyttää niinku kuuluuki.

Mitä äijät, mikä boogie? Mä oon messis mitä ikin tapahtuuki. (Fintelligens: Mikä Boogie)


Tulipahan vain ravimiehen rusketusta (tummat kädet, palanut otsa ja nenä sekä muualta valkoinen) autonratissa hankkiessani mieleen, että suomiräp-hittibiisin lyriikat yhdistyvät muutamilta osin yllättävän hyvin Kuninkuusravien tematiikkaan.

Aurinko paistaa, ravikesä kuumenee päivä päivältä ja kunkkariäijät ovat olleet nousukunnossa.

Oululaisittain näyttää vajaat 70 päivää ennen vuoden huipennusta hyvältä niin kuin kuuluukin, sillä valtakunnan hevosmimmien päät kääntävät Auraus, Tuokkolan Touho ja Kilun Peedro ovat vankassa nousussa.

Limingan Tuokkolan Touhoa ei ole kyennyt lyömään tänä vuonna vielä kukaan. Jukka Räbinän silmäterän tavoin Oulun V75-kierroksella onnistunut Kempeleen Kilun Peedro on puolestaan haastanut itsensä Erikassonin pari kertaa.

Lumijoen Auraus kulki perjantaina Vieremällä pahan alkulaukkansa jälkeen kuin raketti, joten kotiyleisön suurin suosikki on vahvasti tuloillaan. Maakuntamatsi on siis tiedossa, ja Kuninkuusraveissa on oltava messissä mitä ikinä tapahtuukin.

Se on varma, et tänää lähtee. Ne ei pysty pysäyttää meit.


Kuninkuusravit on suomalaisen raviurheilun lippulaiva, jonka purjeet on nostettu. Sitä ei pysäytä enää mikään ja perillä ollaan 24.-25.7.!

Kuninkuusravien tiedottaja,
Ilkka Nisula
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.