Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Nyt kokeillaan parasta paikkaa!

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Nyt kokeillaan parasta paikkaa!

» Kirjoitettu: 24.05.2010 » Petro Ropo

Kuninkuusraveja on perinteisesti tuotu ravikuluttajien, ja vähän muidenkin tietoisuuteen järjestämällä raviradoilla ympäri Suomea Kuninkuusravilähtöjä voittoloimineen. Näin on alkuvuonna jo tehty ja tullaan jatkossa tekemään Oulun Kuninkuusravien osalta.

Tänä vuonna kokeillaan myös koko lailla suuremman näkyvyyden hankkimista ja lähdetään Ruotsiin. Oulun Kuninkuusravit esittäytyy viikonloppuna Euroopan suurimman ravitapahtuman Elitloppetin suurimman kylmäverilähdön yhteydessä. Oulun Kuninkuusravien loimilähtönä ajetaan Tukholman Elitloppet –ravien maineikas Elitkampen 2010 –lähtö, johon tupsujalkoja kaatamaan matkustavat suomenhevosista Erikasson ja Frans.

Perisuomalaisen ravitapahtuman markkinointi urbaanissa ravijuhlassa Elitloppetissa voi kuulostaa yltiöpäiseltä, mutta meillä on vahva usko, että tämä markkinointi-isku eurooppalaisen hevosurheilun parhaalle paikalle kannattaa. Vähintäänkin raviratanäkyvyys on erilaista kuin aikaisempina vuosina, ja takuuvarmasti koko suomalainen kuninkuusravi-ilmiö tulee uudella lailla tietoisuuteen lahden toisella puolella.

Koska Elitkampen on vain yksi Solvallan superviikonlopun 26 lähdöstä (tosin objektiivisin silmälasein tarkasteltuna varmasti yksi parhaista ü), ovat Oulun Kuninkuusravit esillä myös omalla ratamainoksellaan. Ja koska pysytään parhaissa paikoissa, niin kunkkareiden mainosbanderolli on asemoitu juuri maalilinjalle. Sanottaisiinko, että se on parhaalla paikalla.

Lappeenrannan karkeloissa esillä ollutta tervavenettä ei sentään Tukholmaan lähdetä soutamaan, koska vesireittejä pistelevä Silja Europa rantautuu satamaan muutenkin suomalaisittain näyttävästi ja ravituristeja pullollaan.

Esillä kyllä ollaan myös voittajaseremonioissa. Elitloppetin voittajakehää voi sitäkin hyvällä syyllä kutsua parhaaksi paikaksi, joten samalla linjalla jatketaan koko tempauksen ajan.

Aina kannattaa kokeilla parhaita paikkoja!
Petro Ropo

 
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.