Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Beat it!

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Beat it!

» Kirjoitettu: 25.05.2010 » Maiju Junttila

Allekirjoittaneella on takana yhdet Kuninkuusravit viime vuodelta Lappeenrannasta, ja niiden perusteella on nyt ladattu kaikki peliin ja asetettu erittäin kovat odotukset tälle vuodelle Ouluun.

Henkilökohtaiset odotukseni eivät niinkään kohdistu varsinaisiin huippu-urheilullisiin kisailuihin, vaan yksien Kuninkuusravien käyneen syvällä rintaäänellä voin neuvoa, että satsataan kaikki viikonlopun iltaohjelmaan!

Ensimmäisistä kunkkareistani jäi mieleen radan varresta etenkin minuuttibiisi, jonka pärähtäessä soimaan kaiuttimista sähköistyi tunnelma jokaisella musiikin lyönnillä kuin salaman iskusta.

Alkaa huumaava kohina, ihmiset nousevat ylös ja kannustus räjähtää ihan eri sfääreihin kuin tavan raveissa joskus on koettu. Loppusuoran kamppailut iskevät jokaisen ratsupetterinkin silmiin ja ihmisten kannustus sekä tapahtuman hurmaava tunnelma vievät mukanaan.

Viime vuonna raveissa tunnelma oli leppoisa säänkin ansiosta, sillä porukka oli lomamielellä niin ravitorilla käydessään kuin patiolla istuksiessaan. Piipahdus olutteltalla poikikin oitis virvokkeen lisäksi naimatarjouksen ja muutaman iloisen kuvan. Toivottavasti meillä Oulussakin arska paistaa ja elämä hymyilee!

Ja ne iltabileet sitten. Varsinaisiin iltajuhliin emme ystävättäreni kanssa mahtuneet, mutta off-partyt kaupungilla olivat vähintäänkin yhtä hyvät. Kaupungissa riitti vilskettä ja ystävällinen majoitus löytyikin teekkarikylästä. Ravimiehet jäivät kakkoseksi - tiedättehän ne tutut isot puheet ja pienet teot ;).

Telttamajoitusta myös harkittiin ennen yötä, mutta Lappeenrannasta ei löytynyt tarpeeksi nuuskamuikkusmaista telttaa vaativaan makuumme. Onneksi teltan sijaan kesäyö toi luoksemme kertakäyttökameran, jolla saatiin vangittua kuviksi ikimuistoisia hetkiä. Suosittelen!

Näin jälkeenpäin muistelen kyllä kovastikin viime kesän kunkkareita ja niiden tunnelmaa. Parempimuistinen kyseli, että mikäs se hevonen olikaan, jota kannustitte päälähdöissä. Hevosta en enää nimeltä muista, mutta vaalea se oli väriltään ja nopea olemukseltaan.

Iltabileet ovat sitäkin tarkemmassa muistissa, mutta enpä kerro enempää. Oululaisena voin kyllä arvata, että Lappeesta vain humut paranee täällä villissä pohjolassa.

Kliseisesti on pakko päättää nämä muistelot seuraavaan vinkkiin: Viikonloppu on ikimuistoinen, joten tartu hetkeen ja anna löysät ohjat!

Kuninkuusraviassistentti,
Maiju ”Ratsuhörhö” Junttila

Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.