Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Voi ku päästäis Ouluun, päästäänhän?

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Voi ku päästäis Ouluun, päästäänhän?

» Kirjoitettu: 09.06.2010 » Jenni Särkelä

Kuninkuusraveissa on tullut käytyä ihan pikkutyttösestä saakka. Ei nyt ihan jokaisissa, mutta useammissa kuitenkin. Siellä on aina ollut väkeä, tunnelmaa ja upeita hevosia - tottakai!

En olisi silloin uskonut, mihin elämä kuljettaa. Nyt olen saanut käydä kahdesti kunkkareissa kuuluen yhden pääosan esittäjän taustajoukkoihin, Aurauksen. Tänään meidän yhteinen elämäntaival on kestänyt reilun 7 vuotta. Se taival sisältää tunteita laidasta laitaan, onnesta epäonneen.

Tänä vuonna kisat ajetaan siis Äimärautiolla, joka on samalla Aurauksen kotirata. Mikään ei voisi olla hienompaa kuin olla osallistujana siellä, siis päästäänhän?

Meillä on ollut parina viime vuonna mutkia matkassa. Vihdoinkin kaikki näyttää ihan hyvältä, mutta elämä on opettanut nöyräksi, eikä mikään ole niin varmaa kuin epävarmaa.

Ensi kuussa Ouluun saapuu suomenhevosten kova kaarti, tammat ja oriit. Järjestelyt ovat jo pitkällä ja ennakkospekulaatiot käyvät kuumempana päivä päivältä. Tämä tapahtuma on erityinen, ravikuume nousee!


Aurauksen valmentaja,
Jenni Särkelä

  Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.