Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Elämää majoitusmaailmassa

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Elämää majoitusmaailmassa

» Kirjoitettu: 10.06.2010 » Paula Kustula

Kuninkuusravit on ollut itselleni hieman vieraampi tapahtuma ennen viime vuotta, kunnes Konffassa pyörähti käyntiin majoitusten välitys.

Aloimme välittämään Oulun kuninkuusravimajoituksia Lappeenrannan Kuninkuusraveissa, jotka olivat elämäni ensimmäiset Kuninkuusravit. Majoitukset menivät kuin kuumille kiville ja valinnan varaa oli erittäinkin kirjavasti.

Pian on vuosi mennyt Lappeenrannan Kuninkuusraveista ja majoituksia ei ole
enää jäljellä niinkään kirjavasti. Meiltä on kovasti kyselty mökkejä ja yksityismajoitusta, sekä tietenkin hotellimajoitusta.

Hotellimajoitusta on ollut tarjolla runsaasti ja vielä löytyy muutamia vapaita huoneita keskustan hotelleistakin.

Oulun seudun mökkivaihtoehdot ovat suppeat ja ne ainoat mökit, jotka meillä on olleet tarjolla, ovat menneet jo monta monituista kertaa.

Yksityismajoituskulttuuri ei ole Oulussa vielä kovinkaan tuttua, mutta ehkäpä tästä tapahtumasta sitä vähitellen opitaan ja seuraavalla kerralla kun Kuninkuusravit tulevat Ouluun, tilanne on eri yksityismajoitusten osaltakin.

Oma tietoni raviurheilua kohtaan on sekä kasvanut että alkanut kiinnostamaan, tuleepa nykyisin seurattua sivusilmällä ravien kuulumisia.

Majoituksia tämän vuoden aikana on mennyt tasaiseen tahtiin ja nyt viedäänkin viimeisiä majoituspaikkoja, ravit lähenevät ja  majoitukset vähenevät.

Konffa Oy,
Paula Kustula
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.