Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Tammakärki entistäkin tasaisempi: Vokukka puhkesi kukkaan, Toffi alkaa maistua!

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Tammakärki entistäkin tasaisempi: Vokukka puhkesi kukkaan, Toffi alkaa maistua!

» Kirjoitettu: 12.06.2010

Suomenhevostammojen parhaimmisto otti yhteen Ylivieskan Helätin-ajossa lauantaina. Lähdön yllätysvoittoon kirmasi keulassa sadetta ja tuulta uhmannut sisupussi Vokukka, joka saavutti tuloksen 26,1a/2100m.

Kutkuttavan jännittävän ja tasaiseen tammakärkeen sekä kuningatarkandidaattien joukkoon ilmoittautuivat mukaan myös muut mitalit ottaneet umpiluotettava Maijuli ja Raahen nousukastamma Toffi, joka jatkaa vahvaa nousuaan kohti tammojen armoitettua tusinaa. Jussin Vappu oli neljäs ennen laukkansa hyvin paikannutta B. Helmiinaa.

Kolminkertainen ravikuningatar ja entisaikojen haasteajojen huipputekijä Helätin on ajankohtainen myös muuten kuin nimikkolähtönsä myötä. Helätin ja muutama muukin legendaarinen ravuri heräävät henkiin Kuninkuusravisunnuntain Wanhan ajan ravilähdössä, joka aloittaa oheisohjelmana ikimuistoisen ravisunnuntain 25.7. klo 11:00.

Äimärautiolle suuntaavat siis nykyajan huiput ja entisajan tähdet, tulethan sinäkin!Ajankohtaista
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.