Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Kuninkuusravihevosten julkistamistilaisuus 14.7. Ypäjällä

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Kuninkuusravihevosten julkistamistilaisuus 14.7. Ypäjällä

» Kirjoitettu: 05.07.2010

Oulun Kuninkuusraveihin 24.-25.7. osallistuvat valjakot julkistetaan Hevosurheilumuseolla Ypäjällä 14. heinäkuuta järjestettävässä kutsuvieras- ja mediatilaisuudessa. Tarjolla on siis armotonta spekulaatiota siitä, mitkä huippuravurit kuuluvat vuoden kovimpaan suomenhevoskilpailuun ja mitkä jäävät niukasti rannalle.

Paikalla ovat muun muassa hallitsevan ravikuninkaan Patrikin Muiston valmentaja Jouko Tarvainen, I.P. Vipotiinan omistajajoukkoa edustava Jouni Koittola, potentiaalisten kuningas- ja kuningatarkandidaattien taustajoukkoja ja Oulun raviradan edustus.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset kuninkuusravihevosten julkistamistilaisuudesta medialle:
Suomen Hippos, tiedottaja Eliisa Salminen puh. 0400 127 755

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomen Hippos ry, Pohjolan Hevosystävät ry, Suomen Hevosurheilumuseo, Hevosopisto ja Hippolis/Hevosklusteri-hanke

Kuninkuusravien kiertopalkinnot esillä yleisölle

Suurella yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Kuninkuusravien kiertopalkintoihin Hevosurheilumuseolla Ypäjällä 14. – 17. heinäkuuta. Sekä oriiden että tammojen pokaalit ovat nyt ensimmäistä kertaa yleisön nähtävillä Ravikuninkaallisia ja ratsastuksen aatelisia -erikoisnäyttelyssä. Pokaalit luovuttaa näyttelyyn hallitsevien kuninkaallisten taustajoukot Kuninkuusravien julkistamistilaisuudessa.

Ravikuninkaallisia ja ratsastuksen aatelisia –erikoisnäyttely, Suomen Hevosurheilumuseo
(os. Kerhotie 11, Ypäjä)

Näyttely avoinna yleisölle viikolla 28
ke 14.7. klo 16 – 18
to – la 15.-17.7. klo 10 – 16 (torstaina 15.7. näyttely on avoinna tilauksesta. Tilaukset puh. 040 766 0830 / Anne Laitinen)

Lisätietoja näyttelystä:
Suomen Hevosurheilumuseo, museomestari Juha Erola (KUVASSA) puh. 040 518 9992
www.hippolis.fi/hevosurheilumuseoAjankohtaista
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.