Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Reipasta pirinää ja raakaa rakentamista

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Reipasta pirinää ja raakaa rakentamista

» Kirjoitettu: 05.07.2010 » Paavo Koivurova

Olen ollut seuraamassa pääkallopaikalta Kuninkuusravien valmisteluja tarkemmin siitä lähtien, kun kunkkarien tuleminen Ouluun varmistui. Tietoa ja arvailua tohinan määrästä raviradan toimistolla ja rata-alueella on ehtinyt karttua jo monelta radalta.

Säätämisen määrä pystyy kuitenkin aina yllättämään. Puhelin on soinut jo jonkin aikaa käytännössä taukoamatta. Mikäli soittoäänenä olisi vanha kunnon Mäkitorppa-biisi, niin olisi tullut jo uuden laitteen osto. Sen verran reipasta on ollut pirinä, ja sen verran lyhyt on pinna turhalta tuntuvien puheluiden vastaamisessa.

Oulussa osattiin valmistautua Kuninkuusraveihin rakentamisen osalta hyvissä ajoin. Käytännössä kaikki lopullisiksi ratkaisuiksi tarkoitetut rakentamiset hoidettiin hyvissä ajoin. Raviradan kasvoja on kohotettu hiljalleen kohti heinäkuun lopun huipennusta ja nyt ulkona alkaa näyttää jo hyvältä.

Tästä kaikesta huolimatta pelkästään Kuninkuusraveja varten tehtävien ulkotöiden osuus on massiivinen. Järjestäjien kannalta harmittavinta on, että kaikkea ei voi tehdä etukäteen, vaan väkisin monet isot projektit jäävät aivan viime viikolle.

Oulun ravirata on pitänyt ravitaukoa reilun kuukauden. Viimeisissä raveissa ennen Kuninkuusraveja maanantaina on asiakkaille tarjolla jo paljon uutta ja yllättävää. Ja Kuninkuusraveissa kaikki on varmasti tiptop. Jatkuvasta puhelimen pirinästä huolimatta tai jopa sen ansiosta - aamulla herättää pirisevä kello, päivällä sätkäyttää pirisevä puhelin!

Raviradan toiminnanjohtaja,
Paavo Koivurova

Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.