Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Kuninkuusraviranking IV/IV

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Kuninkuusraviranking IV/IV

» Kirjoitettu: 12.07.2010

Oulun Kuninkuusravien h-hetki lähenee, on aika julkistaa viimeinen listaus tulevista kandidaateista. Listauksessa hyödynnetään mm. koko uran statistiikka ja kuluvan kauden suoritukset. Hippoksen Kuninkuusravirankingissa ovat mukana hevoset, jotka ilmoittautuivat maanantaina 12.7. kilpailuun. Mukaan valitut osallistujat julkistetaan keskiviikkona Ypäjän Hevosopistolla.

Rankingin tilanne on kutkuttava, sillä ensi kertaa mukana oleva Kilun Peedro killittää toisena heti konkari Saran Salaman jälkeen. Molemmat tekivät vakuuttavan esityksen viikon vaihteessa Mikkelissä. Saran Salaman taustajoukot ovat viestittäneet olevansa kovin nöyrillä mielin kisassa mukana, mutta Suurmestaruuden voittotyyli nostaa hien oikeaan aikaan kuntoon nousevan superoriin haastajien otsalle.

Nousujohteinen on ollut myös pohjoisen oman toivon, Aurauksen tie. Lumijoen liinaharja sai Suurmestaruudessa myöhään kiritilaa ja tuli voimissaan maaliin, joten ori uhkuu voimaa oikeaan aikaan.

Hallitsevan kuninkaan Patrikin Muiston ja viime aikoina yhdeksi suosikiksi nousseen Larsin poisjäännit antavat uutta spekulaation aihetta – monelle aukeaa tilaisuus. Mitä kuuluu esimerkiksi A.T. Ekolle?
- Hevonen voi erittäin hyvin, on virkeä, ui ja liikkuu paljon. Koko ajan parempaan suuntaan ollaan menossa, kommentoi valmentaja Eero Hakkarainen. Vieremän toivoa on hoidettu starttien jälkeen ja kilpailuun ollaan tulossa hyvillä mielin.

Kuningatarkilpailussa tuttu taistelupari


Tammojen viimeisen Kuninkuusravirankingin kärjessä poseeravat I.P. Vipotiina ja Velin Vinke kulkivat viime viikonloppuna Mikkelissä kovaa.
- Pelkäsimme Vipotiinan kirivän lopussa ohi, kun vauhti oli niin hurjaa. Hienosti Velin Vinke kuitenkin juoksi ja piti tutun kilpakumppanin takanaan, Velin Vinken valmentaja Aarne Halla-aho kiittelee.


- Aikaa Kuninkuusraveihin on enää pari viikkoa, joten nyt tamma latailee akkujaan tarhassa ja sen jalkoja kääritään huolellisesti, että ne pysyvät terveenä. Aika toiveikkaina Ouluun ollaan menossa. Tiedossa on huima viikonloppu niin miehille kuin hevoselle, Halla-aho tunnelmoi.

Hallitsevan kuningattaren I.P. Vipotiinan ja Jyväskylän sankarittaren Velin Vinken takana vaanii Reijo Borgströmin kaksikko. B. Helmiina on vuosien 2006 ja 2007 ravikuningatar. B. Turoliilla seppelettä ei vielä ole, mutta tänä vuonna se on kisannut tasapäin ykköstammojen kanssa.

Ranking IV/IV

Oriit

1 Saran Salama 105 pistettä
2 Kilun Peedro 75 pistettä
3 Auraus 72 pistettä
4 A.T. Eko 52 pistettä
5 Huiman Pyste 49,5 pistettä
6 Tähen Tuuri 40 pistettä
7 I.P. Lento 33 pistettä
8 A.L. Viku 31,5 pistettä
9 Kokeva 30,5 pistettä
10 Rillaus 23,5 pistettä
11 Boker 14 pistettä
12 Kaleva 14 pistettä
13 Juppe Hoo 11 pistettä
14 Vokkerin Lupaus 6 pistettä
15 Suikun Rilla 1 piste

Tammat

1 I.P. Vipotiina 108 pistettä
2 Velin Vinke 80 pistettä
3 B. Helmiina 61 pistettä
4 B. Turolii 60 pistettä
5 Vokukka 51 pistettä
6 Oktaavia 42 pistettä
7 Jussin Vappu 34 pistettä
8 Maijuli 34 pistettä
9 Karkkipäivä 26 pistettä
10 Kromi 19 pistettä
11 Toffi 17 pistettä
12 Aino-Ilona 15 pistettä
13 Aamun Aria 10 pistettä
14 Sekottaja 2pistettä

LATAA TÄSTÄ KUNINKUUSRAVIHEVOSET KARTALLAAjankohtaista


  

Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.