Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Leipää Kuninkaalle!

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Leipää Kuninkaalle!

» Kirjoitettu: 18.07.2010 » Rouva Vehnänen

Kuninkuusravit Oulussa tulevat tarjoamaan monenlaista iloa, osallistumista ja toimintaa yhdessäolon merkeissä kaikille hevosista  sekä raveista kiinnostuneille. Juhlan tunnelma on jokaisissa kuninkuusraveissa vahvasti aistittavissa ja näkyvillä. Ikimuistoisia hetkiä syntyy paljon ja aina myös suuria, iloisia yllätyksiä.

Hevosihmisten lähipiirissä eläessäni jo vuosikymmenten ajan olen saanut nähdä ja kuulla hevosen omistajien, kasvattajien, ravien järjestäjien ja hevosen ystävien toimintaa.

Toimintaa on riittänyt tähän asti ihan mukavasti minullekin ja jokseenkin helposti voi jokin uusikin osallistumismalli tuntua erityisen tärkeältä. Kuninkuusravihengessä kudoin suojatilleni uudet villaiset sukat harjoituslenkin jälkeen arvokkaita jalkoja lämmittämään ja verenkiertoa elvyttämään.

Joustopintelit kuulemma pitävät hyvin paikallaan! Sukkien väri on suojattini nimen mukaisesti vaaleanpunainen viitaten rakkaudelliseen nimeen.

Rakkauden palat-leivokset ovat muuten hyvä tarjottava voittojen kunniaksi, ellei lähipiiri ehdi jokaiseen voittoon juhlavaa täytekakkua valmistaa. Kuninkuusravimenestyjien kotona tosin leivotaan varmasti kakkuja kerroksissa!

Voittojuhlissa suut ovat vehnäsellä jokaisella, joka on vahvasti hevosen hoitoon ja valmennukseen  osallistunut. Menestysjuhlassa, pidettiin se sitten tallikahviossa tai 
kotioloissa, juhlijoiden puheissa on vahvasti mukana " se tämä onnistuminen".

Juoksu käydään useaan kertaan läpi ja kaikki juoksun tapahtumat. Olen muuten oppinut, että palkintorahojen ulkopuolelle jääminen ei ole välttämättä huono sijoitus.

Nykyisen tilanteen kaikkinensa huomioon ottaen hevosen esitys on voinut olla juuri sitä parasta tai hevonen on onnistunut jopa odotettua paremmin.

Seuraavaa juoksua ajatellen tämä esitys on ollut erityisen tärkeä ja nykyistä 
kuntoa hyvin esille tuova antaen tarvittavaa, arvokasta lisätietoa.Pieni yksityiskohta on tulevassa juosussa nyt jo otettu huomioon!

Jasmiinipensaiden kukkiessa huomaan nyt, että olen hyvin lähellä haaveilemaani unelmaa saada tarjota Kuninkaalle leipää. Tällä kertaa edes matka ei ole esteenä, kun pohjoisessa ollaan.

Uskon, että tuleva Ravikuningas hamuaa mielellään juoksuseremoiden jälkeen kuivatun ruisleivän lisäksi myös muutaman vaaleamman leipäpalasen herkkupalana.

Vuosikymmenten ajan olen uskonut ja nähnytkin, että hiilihydraattia sisältävä herkkuruoka  antaa voimaa ja "potkua" menestysesityksiin kilparadalla, ja eri toten niitä edeltäviin yhä uudestaan ja uudestaan toistuviin harjoituksiin.

Tapahtumarikasta ravijuhlaa meille kaikille!
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.