Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Mitä Kuninkuusravit ovat?

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Mitä Kuninkuusravit ovat?

» Kirjoitettu: 27.10.2009

Oulun Kuninkuusravit 2010 ovat järjestyksessään79. parhaiden suomenhevosten kruunajaiset. Äimärautiolla ne on järjestetty aiemmin vuosina 1954, 1969, 1981 ja 1994, joten Pohjolan Hevosystävät ry saa kunnian järjestää suomenhevosten ykköstapahtuman Oulussa viidennen kerran historiassa.

Äimäraution yli sata vuotta samoilla sijoillaan, aivan kaupungin kupeessa, seisseellä kaviouralla nähdään parasta kotimaista raviurheilua 24.-25.7.2010. Radalla kiitävät nopeimmat ja vahvimmat ravurit rattaillaan useat oululaislähtöiset huippuohjastajat sekä monet muut maan ykköskuskit.

Ravifaneille Kuninkuusravit on kesän odotettu huipennus, jossa tunnelma on huipussaan sekä radalla että aidan vierellä. Paikalle odotetaan kahtena päivänä yhteensä 50 000 katsojan ihmismerta.

Voittajia juhlitaan radalla, yleisössä ja vauhdikkaissa iltajuhlissa. Ne alkavat Oulussa jo perjantai-iltana ja Hietasaareen suunnataan tietysti myös lauantain ja sunnuntain väliyönä. Tiedossa on mahtavaa ravifestaritunnelmaa ja parasta mahdollista raviurheilua!

Kuninkuus- ja kuningatarkilpailuiden kolmella raastavalla osamatkalla yhteen ottavat parhaat 12 kantakirjattua suomenhevostammaa ja -oria. Jossiteltavaa ei jää, ja parhaat kirjoittavat nimensä suurilla kirjaimilla arvostettuihin kunniataulukoihin.

Myös viikonlopun muut lähdöt tarjoavat parasta suomalaista raviurheilua, suuria voittoja mittavista Toto-vaihdoista sekä ennen kaikkea suurta kunkkarihuumaa, jota ei ole tarjolla kuin kerran vuodessa!

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä tutustumaan Äimärautioon ja ravien mielenkiintoiseen maailmaan!

 

 Ajankohtaista
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.