Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Tallireportterin tietoja lauantailta

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Tallireportterin tietoja lauantailta

Lähtö 1:

Jorken Prinssi / Nelly-Janiika Korpikoski: Olen erittäin tyytyväinen hevoseen. Juoksu onnistui hienosti ja kaikki meni nappiin. Jouduin ottamaan apuvälineitä ajoissa käyttöön, kun pelkäsin että ruuna laukkaa.

Lavinia / Taru Ahonen: Tamma laukkasi kahdesti. Lassikon kanssa oli ahdas tilanne ja hevonen loukkasi siinä itseään. Toivottavasti Lassikolle ei sattunut mitään. Lavinia ontuu ja sen jalkaan sattuu, mutta se tuli silti suurella sydämellä maaliin. 

Lassikko / Kaisa Tupamäki: Palautetussa yrityksessä voltti vedettiin liian nopeasti ja siinä Lassikon ja Lavinian jalat kopsahtivat yhteen. Pahasti ei kuitenkaan käynyt. Olemme tyytyväisiä kakkossijaan. Paremmalle hävittiin. Jouduin lähtemään aikaisin kolmannelle eikä vetoapua ollut tarjolla.

Lähtö 3:

Tosi-Jänkä / Juha-Matti Paavola: Ruunan hyvä sijoitus ei tullut yllätyksenä. Kaustisella jäimme liian kauas kärjestä. Tälle sopii tasainen vauhti ja juoksupaikka johtavan rinnalla. Ruuna on vielä tasavauhtinen eikä ole siksi takaa parhaimmillaan. Tosi-Jänkä on kehittynyt ja jaksaa mennä.

Gustav Dahlia / Jukka-Pekka Kauhanen: Ori tuli kaikki tallella maaliin. Lähdettiin todella kovaa ja Antin hevonen näytti niin terävältä, että katsoin parhaaksi ajaa selästä. Gustav Dahlialla on tarkoitus ajaa tulevaisuudessakin ja se pitää ottaa huomioon ajossa. Harmi, että emme mahtuneet etenemään toiseksi.  

Lähtö 4:

BWT Driver / Jouni Nummi: Ihan tyytyväinen olen hevoseen. Kiersimme pitkään kolmatta rataa ja ruuna punnersi kolmanneksi. Alussa ei ollut mitään jakoa kärkipaikoille.

Lähtö 5:

Vipanteri / Pauli Raivio: Mukavasti meni. Vipanterista on tullut orimainen ja se hätäilee lähdössä. Juoksu meni hyvin, vaikka tallikaarteessa meitä painettiin. En uskaltanut lopussa ajaa täysillä ettei vaan tule laukkaa.

Jylhätuli / O-P Miettinen: En kommentoi nyt mitään.

Köppinen / Pertti Puikkonen: Köppinen kompasteli polviinsa. Vauhtia ja jaksoa olisi ollut, mutta jouduin ottamaan sitä monta kertaa kovasta vauhdista kiinni.

Lähtö 6:

Paris Texas / Mika Forss: Hevonen ei ollut minkäänlainen. Siinä ei ollut vetoa ja se jäi viimeiseksi. En osaa sanoa tarkemmin.

Saturnus Hoss / Ari Moilanen: Laukka vaan tuli, ei siinä sen kummempaa.

Teela's Surprise / Henri Bollström: Loppukaarteessa menetimme metrejä, mutta jossiteltavaa ei jäänyt. Täytyy yrittää ajaa jatkossa sisärataa. Se on selvästi parempi sieltä. Lähtökin oli toki kova.  

Bisquito / Tommi Kylliäinen: Olin tyytyväinen hevoseen tuolla juoksunkululla. Kaikki kärkihevoset tulivat sisäradalta. Lähdin kierros jäljellä neljännestä ulkoa reissuun ja Bisquito oli paras toista rataa juosseista. Näissä vauhdeissa pitäisi päästä ajamaan sisärataa kärjen lähellä.

Lähtö 7:

Speedspider / Janne Ranta-Krenkku: Nukahdin ensimmäisellä takasuoralla. Otin hevosta kiinni ja toinen tuli ulkoa niin kovaa, etten ehtinyt vastata. Missään nimessä keulapaikasta ei ollut tarkoitus luopua. Voimia jäi talteen.

Lemon Avenger / Antti Teivainen: Hevonen oli hyvä, vaikka ei ehkä ihan parhaimmillaan. Viimeisessä kaarteessa oli toiveita voitosta. Vedin laput silmille, mutta ihan odotetulla tavalla hevonen ei kirinyt, vaikka rehdisti rintamassa taistelikin. Lemon Avenger on saanut kovia startteja viime aikoina ja olisiko se vaikuttanut vähän.

Fancy Remington / Mika Forss: Tamma oli mielenkiintoinen tuttavuus. Saimme kirissä vetoapua, mutta loppukaarteen hevonen tuli ilman selkää ja pinnisti toiseksi. Voiton suhteen ei jäänyt jossiteltavaa. Täysillä tultiin.

Special Juliano / Ahti Antti-Roiko: Hevonen oli hyvä, mutta matkaa olisi saanut olla kierros enemmän.  

Lähtö 8:

Velin Vinke / Antti Teivainen: Tamma oli hyvä. Olin pakotettu ajamaan lopussa alta pois, kun kuolemanpaikan hevonen väsyi. Juoksu meni meidän kannalta nappiin ja matkavauhti oli sopivaa.

I.P. Vipotiina / Pertti Puikkonen: I.P. Vipotiinalla ei ole ollut hämminkiä startin jälkeen. Eiköhän tässä hyvillä mielin paineta pää tyynyyn. Tamma meni reippaasti kuljetusautoon. Yövymme 1,5 kilometrin päässä Kalevi Hämäläisen luona. I.P. Vipotiina pärjää hyvin vieraassa paikassa. Paikka on rauhallinen maalaistalli ja yövymme siellä kaikki, hevoset ja ihmiset.

B. Helmiina / Reijo Borgström: B. Helmiina laukkasi alussa kahdesti. Sen jälkeen piti ajaa kieli keskellä suuta eikä uskaltanut päästää. Meneminen oli vaikeaa tänään.

Vokukka / Kaarlo Ahokas: Oli pienestä kiinni, ettemme päässeet keulaan. Vokukka saisi Velin Vinken ulkopuolelta keulat, jos sillä uskaltaisi satsata ensi metreille. Mutta kun ei uskalla. Jos laukka tulee, peli on sillä selvä. Juoksu meni ihanteellisesti. Ei paremmin voi varmaan mennä. Tamma tuli minkä pystyi eikä hävinnyt kovin paljon kärjelle.

Maijuli / Esa Holopainen: Tamma oli todella hyvä. Kiimat sotkivat välillä sen esityksiä, mutta nyt hevonen oli parempi.

B. Turolii / Akseli Lahtinen: B. Turolii teki laukan jälkeen hyvän juoksun ja nousi viidenneksi. Tamma hävisi kyllä joitakin mittoja kärjelle.

Oktaavia / Kari Venäläinen: Peli oli 900 jäljellä kylmä. Pudotin lopussa sisälle ettemme häviäisi niin paljon. Jos hevonen olisi huomenna parempi. Alkumatkalla Oktaavia tuntui ihan normaalilta enkä tiedä mikä sille tuli. Tamma on nyt iso arvoitus.

Lähtö 9:

Tähen Tuuri / Terho Rautiainen: Ori oli jäykkä eikä saanut itsestään parasta irti. Se oli Kaustisen laukan takia viikolla helpommalla ja se lienee vaikuttanut. Toivottavasti hevonen on huomenna parempi.

I.P. Lento / Heikki Parviainen: Sanoin Pekalle, että ottaa loppukaarteen varman päälle ettei käy niinkuin Mikkelissä. Siinä tuli eroa kärkeen, mutta hevonen tuli kovaa maaliin. Olen tyytyväinen.

I.P. Lento / Pekka Korpi: Palautetussa lähdössä olisimme päässeet hyvään paikkaan. Nyt jäimme kauas ja kirin joutui aloittamaan ihan takaa. Otin loppukaarteen varman päälle, mutta ori tuli kovaa maaliin. Kokonaiskilpailua ajatellen mitään ei ole vielä menetetty.

Kilun Peedro / Ari Moilanen: Kilun Peedro ei ollut tänään oma itsensä. Se riehui ennen lähtöä ja yritti talliportista ulos. Startissa se painoi johtavan rinnalle naruille ja väsyi viimeisellä takasuoralla. Sitten hajosi ravi ja laukka tuli. Kokonaiskilpailua ajatellen se oli siinä.

Auraus / Jenni Särkelä: Olemme tyytyväisiä hevoseen. Se on hidas alussa ja jäi liikaa, mutta tuli onneksi hyvin maaliin. Kengitysmuutosten avulla lähtönopeutta voisi tulla lisää, mutta kun hevonen oli hyvä näinkin, niin vaikea sanoa uskaltaako mitään mennä muuttamaan.

Saran Salama / Tapio Perttunen: Saran Salama oli tosi hyvä. Lähdön uusinta verotti vähän ja Kilun Peedro painoi matkalla päälle. Ori on hyvällä mallilla.

Rillaus / Tero Mäenpää: Ori jäi Juppe Hoon taakse pussiin. Tilaa saadessaan se olisi pystynyt olemaan neljäs.

Boker / Esa Holopainen: Palautetussa lähdössä olisimme päässeet hyvään paikkaan. Nyt ori hermostui uusinnasta ja painoi matkalla turhaan päälle. Boker laukkasi maalisuoralla porukan keskellä ja meni hylkäykseen.

A.T. Eko / Eero Hakkarainen: A.T. Ekon kanssa mennään jalat maassa huomiseen. Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet. Mitään ei odoteta, vaikka lähtökohdat ovat tietysti hyvät. Oriin hyvä esitys tuli täytenä yllätyksenä. Sitä ei todellakaan osattu odottaa. Hevosta ei valmisteltu kuninkuuskilpailuun mitenkään eri tavalla. A.T. Ekolla oli kilpailun jälkeen kaikki hyvin.  

Lähtö 10:

French Express / Ari Moilanen: Ruuna oli pettymys. Vaikka jäimme toiselle radalle ilman selkää, sen olisi pitänyt jaksaa paremmin. Hevonen vaan hiipui. Voittajalle emme olisi tietenkään mahtaneet mitään.

Lähtö 11:

Je t'Aime / Antti Teivainen: Hevonen teki hyvän juoksun, vaikka hävisi niukasti. Koko matka mentiin kovaa eikä ori antanut koskaan periksi. Takina Silvio kävi maalisuoralla jo kaulanmitan edellä, mutta Je t'Aime kontrasi vielä toiseksi.

Lähtö 12:

Koitos / Hannu Palovaara: Odottelin Koitosta kuuden sakkiin. Voitto yllätti. Hyvä juoksu sisäradalla oli voiton avain. Koitos on hyvä hevonen ajaa, mutta kilpailupaikalla se alkaa käymään kierroksilla.Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.