Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Oulun Äimärautio - vuoden ravirata 2008

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Oulun Äimärautio - vuoden ravirata 2008

» Kirjoitettu: 25.08.2009

Äimäraution ravirata on sijainnut samalla paikalla, aivan vetovoimaisen keskustan vieressä jo 101-vuoden ajan. Oulun ravirata on uudistuva, mutta pitkiä perinteitä kunnoittava kilparata, jota on kehitetty viime vuosina tehokkaasti tavoitteena kesän 2010 Kuninkuusravit sekä Pohjois-Suomen raviurheilun olosuhteiden pitkäkestoinen parantaminen.

Huippukuskien kotirata on urheilullinen. Mittavimpana osana Äimäraution investointiohjelmaa  2004-2010 remontoitiin kavioura perusteellisesti kesällä 2007. Urheilullisempien kaarteiden ja jatkuneen maalisuoran myötä hevosten ja ohjastajien mittelöt ovat aikaisempaakin mielenkiintoisempia. Rataennätyksiä pitävät nimissään Arctic Hope (12,3a/1609) ja Apassi (22,6a/2100). Niistä ainakin jälkimmäinen on vakavassa vaarassa Heinäkuun lopulla Suomen Kuninkuusraveissa.

Oulu panostaa palkintojenmaksuun. Hyvät palkinnot takaavat urheilullisen tason säilymisen, mikä on raviurheilulle ensiarvoisen tärkeää. Kuninkuusraveissa paikalla ovat parhaat tavoittelemassa kuninkaan ja kuningattaren seppelettä sekä muun muassa V75-divisioonafinaalien korkeita palkintoja, joten tiedossa on määrätietoisen työn urheilullinen huipentuma radalla. Pääosan esittäjien olosuhteita on parannettu rakentamalla valjastuspaikkoja sekä pesu- ja sosiaalitiloja.

Myös katsojien palveluihin - niin tv:n ääressä kuin radan varressakin on panostettu. Oulun ravirata-alue on nykyään tunnelmallinen paikka jännittää ja seurata parhaiden hevosurheilijoiden otteita.   

Pelaajille Oulu tarjoaa hyvätasoisia kohteita sekä vihjeitten ja muiden taustatietojen muodossa. Seuraa Äimäraution kotisivuja www.oulunravit.fi pelimielessä sekä tutustu muutenkin vuoden 2008 parhaaksi raviradaksi valittuun vetovoimaisen rantakaupungin areenaan.Ajankohtaista
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.