Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Aurauksen kausi avattu

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Aurauksen kausi avattu

» Kirjoitettu: 10.03.2010

Lumijoen liinaharja Auraus avasi kautensa viime perjantaina Ylivieskassa. Keskisen raviradan kotisivut kertovat toiseksi Pohjois-Suomen parhaaksi tammaksi matkalla olevan Toffin jälkeen sijoittuneen ravikuningaskandidaatin esityksestä seuraavaa:

 Auraus iski 2. ulkoa kiriin kolmannelle 600 ennen maalia. Eteni loppukurvissa johtavan kimppuun ja vaikutti loppusuoran alussa saaneen jo yliotteen. Jämähti kuitenkin Toffin rinnalle ja tipahti loppumetreillä tuntumasta. Teki kuitenkin pitkältä tauolta kelpo juoksun. Viim. 600 m 23,5.

Aurauksen hyvinvoinnista huolehtiva Jenni Särkelä kirjoittaa puolestaan tallinsa kotisivuille reissusta näin:

9.3.2010 Ylivieskan illasta tuloksena oli toinen (Auraus) ja viides sija (Io), ja niihin ollaan tyytyväisiä. Aurauksella oli virtaa ennen lämmitystä aikalailla, ja itse startti meni ihan hyvin näin tauolta. Voiton vei kovakuntoinen tamma Toffi. Io:n lähtökin oli kovatasoinen, ja pari hevosta ylitse muiden, ja Iippa oli viides.

Särkelän tallin kotisivuille pääset tästä linkistäAjankohtaista


  

Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.