Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: 50 000 ihmistä ei voi erehtyä - heinäkuussa Oulun Kuninkuusraveihin!

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

50 000 ihmistä ei voi erehtyä - heinäkuussa Oulun Kuninkuusraveihin!

» Kirjoitettu: 16.04.2010

Oulun Kuninkuusravit 2010 ovat järjestyksessään 79. parhaiden suomenhevosten kruunajaiset. Äimärautiolla ne on järjestetty aiemmin vuosina 1954, 1969, 1981 ja 1994, joten Pohjolan Hevosystävät ry saa kunnian huoletia suomenhevosten ja koko raviurheilun ykköstapahtumasta Oulussa viidennen kerran historiassa.

Jorma Kontion, Korven suvun ja Antti Teivaisen eli kaikkien aikojen suomalaiskuskien kotirata Äimärautio on seissyt yli sata vuotta samoilla sijoillaan, aivan kaupungin kupeessa. Historian lehdet havisevat ja kavioura jytisee 24.-25.7.2010, kun kaikki parhaat raviurheilijat matkaavat Äimärautiolle.

Ravifaneille Kuninkuusravit on kesän odotettu huipennus, jossa tunnelma on huipussaan sekä radalla että aidan vierellä. Paikalle odotetaan kahtena päivänä yhteensä 50 000 katsojan ihmismerta. Moinen joukko ihmisiä ei voi olla väärässä, tämä on tapahtuma, joka pitää nähdä ja kokea!

Voittajia juhlitaan radalla, yleisössä ja vauhdikkaissa iltajuhlissa. Ne alkavat Oulussa jo perjantai-iltana ja Hietasaareen suunnataan tietysti myös lauantain ja sunnuntain väliyönä. Tiedossa on siis myös mahtavaa ravifestaritunnelmaa!

Kuninkuus- ja kuningatarkilpailuiden kolmella raastavalla osamatkalla yhteen ottavat parhaat 12 kantakirjattua suomenhevostammaa ja -oria. Jossiteltavaa ei jää, ja parhaat kirjoittavat nimensä suurilla kirjaimilla arvostettuihin kunniataulukoihin.

Myös viikonlopun muut lähdöt tarjoavat parasta suomalaista raviurheilua, suuria voittoja mittavista Toto-vaihdoista sekä ennen kaikkea suurta kunkkarihuumaa, jota ei ole tarjolla kuin kerran vuodessa!

Olet sitten kiinnostunut suurista pelivoitoista, mahtavasta urheilutunnelmasta tai nopeimmista ravihevosista, kannattaa nyt jos koskaan lähteä tutustumaan Äimärautioon ja ravien mielenkiintoiseen maailmaan!Ajankohtaista
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.