Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Kuninkuusraviblogi on avattu!

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Kuninkuusraviblogi on avattu!

» Kirjoitettu: 01.05.2010 » Ilkka Nisula

Oulun Kuninkuusravien 2010 blogi on nyt avattu. Päivitämme sitä kevään ja alkukesän aikana noin parin viikon välein ja kiihdytämme tietysti ahtia ravikesän kuumentuessa kohti h-hetkeä.

Blogissamme puhuvat kohti kauden päätavoitettaan kulkevat osallistujat, päivien vähetessä hiuksiaan repivät ja silmäpussejaan kasvattavat järjestäjätahon edustajat, ravialan kovat ammattilaiset sekä Kuninkuusraveissa tavalla tai toisella mukana elävät ihmiset.

Jos saat kutsun kirjoittaa blogiimme, elä säästele mustetta ja anna vain kierroslukumittarisi nousta! Blogissa saat käyttää värikynääkin, sillä juuri väriähän me kaikki haluamme. Kuninkuusravit on iloinen kesätapahtuma, jossa juuri Sinä sekä kymmenet tuhannet muut saatte räiskyä ja pitää hauskaa. Etenkin, jos saat nauttia tapahtumasta yleisön joukossa.

Me toimihenkilöt ja järjestävän organisaation edustajat joudumme kovemmalle, mutta nautimme, jos kaikki onnistuu.

Jos saat kutsun kirjoittaa blogiimme ja haluat pysyä tiukalla asialinjalla, ole hyvä ja tee niin sekä kerro meille tärkeä viestisi.

Jos innostut lukemaan blogiamme, toivomme, että viihdyt seurassamme! Ota kantaa ja kommentoi, sitä varten löydät alta työkalut. Anna rohkeasti palaa, kunhan pysyt asialinjalla ja muistat kohteliaan kielenkäytön.

Uutiset löydät ajankohtaista-palstalta ja hömppää suosituilta Facebook-sivuiltamme. Blogi on kaikkea siltä väliltä, Tervetuloa!

Näppäinsormet asennossa vuoden parasta ravitapahtumaa odottaen,
tiedottaja Ilkka Nisula
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.