Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Mikä hevonen on Kuninkuusravilogossa?

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Mikä hevonen on Kuninkuusravilogossa?

» Kirjoitettu: 04.05.2010 » Ilkka Nisula

Oulun tytöiltä on kysytty muutaman kerran kuninkuusravikiertueella, että onko Kuninkuusravien logossa lämminverihevonen. Voin vastata, että ei varmasti ole. Kyseessä on suomenhevosten päätapahtuma eikä kukaan ole niin pösilö, että laittaisi kunkkarilogoon lämminverihevosen.

Miksi logon hevonen on sitten sellainen kuin on? Noh, logon hevonen on sama, joka kirmaa Äimäraution raviradan logossa kaverinsa kanssa. Se on mainostoimisto Avalonin piirtäjän taiteellinen ja tyylitelty näkemys ravihevosesta.

Nyt aletaan päästä ytimeen siitä, että mikä hevonen Kuninkuusravilogossa on. Se on juuri se hevonen, minkä haluamme siinä nähdä.

Minun mielestäni se ei ole varsinaisesti suomenhevonen, lämminverinen tai täytä muutenkaan minkään erityisen hevosrodun ominaisimpia piirteitä. Logon hevonen on tyylitelty (liina)harja hulmuten porhaltavasta ravihevosesta.

Miksi Kuninkuusravilogossa on säteitä hevosen takana? Koska Kuninkuusravit on juuri ravihevosen, ja erityisesti suomenhevosen juhla. Hän on valokeilassa heinäkuun lopulla, vaikka kuskien kaupungissa ollaankin.

Kuninkuusravien tiedottaja,
Ilkka Nisula
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.