Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/httpd/html/www.kuninkuusravit.fi/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Kuninkuusravit: Palkinnoista ei tingitä!

Päiviä Kuninkuusravien alkuun:

Lue tästä liikennejärjestelyistä! | Iltajuhla

Palkinnoista ei tingitä!

» Kirjoitettu: 06.05.2010 » Paavo Koivurova

Suomen raviurheilun lippulaiva Kuninkuusravit lähestyvät taas vauhdilla. Kaikkia omistajia, valmentajia ja ohjastajia miellyttää varmasti tieto Oulun Kuninkuusravien palkinnoista. Vaikka puhutaan lamasta eikä raviurheilustakaan ole parin viime vuoden aikana paljon tullut positiivisia uutisia koskien palkintoja, niin heinäkuun lopun viikonloppuna riittää palkintorahaa mistä kamppailla.

Kuninkuusraviviikonloppuna jokaisessa lähdössä tavoitellaan vähintään V75-tason ykköspalkintoa, eli tapahtuman pienin ykköspalkinto nousee viimevuotisesta 2 000 eurosta 3 000 euroon. Nostamalla erityisesti oheislähtöjen palkintotasoa pyrimme takaamaan urheilullisesti mahdollisimman täysipainoisen ravitapahtuman. Palkinnot ovat nyt kaikissa lähdöissä sellaiset, että kauempaakin kannattaa varmasti lähteä reissuun.

Meillä kuninkuusraviorganisaatiossa on vakaa usko ja toivo, että saamme houkuteltua V75-finaalien ja kohonneiden oheislähtöjen palkintojen avulla sarjojensa parhaat kotimaiset voimat Ouluun. Kuninkuusravit tapahtuma ansaitsee sen.

Kuninkuusravien koko palkintopotti on lähes puoli miljoonaa euroa. 10 000 euron ykköspalkinto maksetaan viikonlopun aikana kaikkiaan kymmenessä eri lähdössä. Tällaiset rahoja ei Oulunkaan ravirata toki voitaisi maksaa ilman keskusjärjestön tukea. Mutta oheislähdössä järjestävä ravirata voi aina ns. säästää palkintojen muodossa.

Me uskomme Kuninkuusravi-tuotteeseen ja luotamme, että kansa löytää heinäkuun lopussa paikalle ja osallistuu aktiivisesti myös pelaamiseen. Haluamme palkintopolitiikallamme näin jakaa hieman etunojassa tapahtuman mahdollista tuottoa tärkeimpään kohteeseen eli hevosenomistajille. Näinä aikoina kenelläkään ei liene mitään sitä vastaan.

Pohjolan Hevosystävät ry:n toiminnanjohtaja,
Paavo Koivurova
Kuvagalleria

Paina kuvaa nähdäksesi sen suuremmassa koossa.